The Alienist 2. sezon 26 Temmuz'da başlıyor! The Alienist: Angel of Darkness fragmanı ve konusu

The Alienist (Ruh Avcısı) 2. sezonuyla 26 Temmuz 2020'de dönüyor! The Alienist: Angel of Darkness isimli yeni sezonun hikayesi ne? Yeni sezon detayları, fragmanı, fotoğrafları ve oyuncuları...

Anthony Ödülü sahibi Caleb Carr'ın çok satan roman serisinden ekranlara uyarlanan psikolojik gerilim türündeki "The Alienist"in 2. sezonunun başlangıç tarihi belli olurken; yeni sezon için ilk fragman da yayınlandı.

THE ALIENIST: ANGEL OF DARKNESS İÇİN GERİ SAYIM!

TNT kanalının Emmy ödüllü dizisinin "The Alienist: Angel of Darkness" isimli ikinci sezonu, Snowpiercer'ın sezon finalinden bir sonraki hafta olan 26 Temmuz 2020 Pazar akşamı başlayacak!

Carr'ın Kreizler üçleme serisinin ikinci kitabı olan "The Angel of Darkness"tan uyarlanacak yeni sezonda başrolleri paylaşan Daniel Brühl, Luke Evans ve Dakota Fanning geri dönecekler.

20-05/22/the-alienist-2sezon-tanitim.jpg

THE ALIENIST 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda Sara (Fanning) kendi özel dedektiflik bürosunu açarken yepyeni bir davayı üstleniyor. Sara; Dr. Kreizler (Brühl) ve şimdi New York Times muhabiri olan John Mooore (Evans) ile bir araya gelip İspanyol konsolosunun kaçırılan küçük kızı Ana Linares'i bulmaya çalışacaklar. Soruşturmaları kendilerini tehlikeli ve yakalanması zor bir katile yönlendirecek.

İkiz kardeşler rolleriyle Douglas Smith (Marcus) ve Matthew Shear (Lucius Isaacson) ile Robert Ray Wisdom (Cyrus), Ted Levine (Thomas Byrnes) geri dönen diğer isimler olurlarken; The Alienist'e konuk olan Brittany Batchelder (Joanna) tekrar eden bir rolle hikayede yer almaya devam edecek. Melanie Field (You, Heathers) ve Rosy McEwen ise sezonun yeni yüzleri olacaklar.

20-05/22/the-alienist-2-sezon-karakter1.jpg

2018 yılının bir numaralı yeni kablolu kanal dizisi olarak lanse edilen The Alienist çeşitli platformlarda şimdiye kadar 50 milyondan fazla kişiye ulaştı. Dizi ayrıca Netflix'ten de izlenebilen ilk sezonuyla altı Emmy ve iki Altın Küre ödülü adaylığı kazandı.

20-05/22/the-alienist-2-sezon-karakter2.jpg

İkinci sezon dizi sorumluluğunu Frank Pugliese'nin (House of Cards) üstlendiği yapımın yeni sezon fragmanını hemen aşağıda izleyebilirsiniz.

20-05/22/the-alienist-2-sezon-karakter3.jpg

"The Alienist: Angel of Darkness" (TNT) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin