The CW daha fazla 'iZombie' istiyor!

Dizinin takipçileri bu habere sevinecek...

resim yok
07 Mayıs 2015 - 13:04
İptal - Onay

Televizyon kanallarının iptal-onay kararlarının yoğunlukla duyurulmaya başlandığı döneme giriyoruz. İlk haberler gelmeye başladı bile...
.
Yaptığı yayınlarla özellikle genç kitleyi hedef alan Amerikan ulusal kanallarından The CW, daha fazla iZombie için aç gözüküyor!
 

2. SEZON ONAYI GELDİ!

Genç kitleyi ekran başına toplayan sevilen dizilerin kanalı The CW, yeni gözbebeği iZombie'ye ikinci sezon onayını vererek dizi takipçilerini sevindirdi.
.
TVLine'ın raporuna göre, Veronica Mars ile dikkatimizi daha önceden çeken Rob Thomas'ın çaylak draması kanaldan ikinci sezon onayını kaptı.
 

RAKAMLAR MEMNUN EDİCİ

17 Mart'taki prömiyeriyle 0.9 reyting oranı ve 2.3 milyon toplam izleyici rakamlarını yakalayıp geçer notla yayın hayatına başlayan iZombie, son bölümüyle elde ettiği 0.7 reyting oranı ve 1.9 milyon toplam izleyici istatistiğiyle aldığı yeni sezon onayını hak ettiğini gösterdi diyebiliriz.
 

YENİ SEZON DETAYLARI

İkinci sezonun ne zaman başlayacağı ve bölüm sayısı hakkında henüz resmi bir bilgi gelmiş değil.
 

DİZİ HAKKINDA

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan dizi, son dönemde Once Upon a Time'da canlandırmış olduğu Tinker Bell karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel aktris Rose McIver'ın yeni karakteri Liv Moore üzerine odaklanıyor.
.
Teknede aniden beliren zombi saldırısı sonucu ısırılarak zombiye dönüşen Liv Moore yeni hayatını morgda çalışarak ve buradaki ölülerin beynini yiyerek geçirmektedir. Beyinlerini yediği kişilerin geçici olarak özelliklerini ve anılarını da alan Liv Moore bir yandan da medyum özelliğiyle (!) dedektiflik işine girmiştir. Tüm bu karmaşada Liv Moore'u ne gibi sürprizler beklemektedir? Liv sırrını nereye kadar koruyabilecektir? İşte sevimli dizimiz bu soruların cevaplarını yavaş yavaş vererek yoluna devam etmekte.
 

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ!

Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley ve David Anders gibi oyuncuları da kadrosunda bulunduran iZombie'nin 13 bölümden oluşan ilk sezonu 09 Haziran'da sona erecek.
.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin