The CW'den yeni dizi yolda

DC evreni genişliyor..

resim yok
03 Mart 2015 - 15:22
İptal - Onay

Beyazperde'nin haberine göre Arrow dizisinin yapımcıları şimdilerde yeni bir dizi çıkarmaya hazırlanıyor. İşte detaylar..

 

YENİ DİZİ İÇİN KOLLARI SIVADI

 

The CW kanalında ekranlara gelen süper kahraman dizisi Arrow kısa zamanda çok sevilmiş; kanal geçtiğimiz sene, aynı evrenden gelen Barry Allen karakterinin yer aldığı The Flash isimli kardeş diziyi yaratmıştı. Flash da reytinglerde en az Arrow kadar ilgi görünce, CW yeni bir spin-off için daha kolları sıvadı. İki dizinin de yaratıcısı olan Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve Marc Guggenheim çalışmalara başladı bile... Peki yeni dizide bizleri neler bekliyor?

 

ÜÇ YENİ KAHRAMAN

 

Bahsi geçen proje Arrow ve Flash gibi tek bir karakter üzerinde yoğunlaşmayacak, bir süper kahraman ekibini konu olacak. İki yapımdan da birçok ismi, bu dizinin kadrosunda göreceğiz. Ray Palmer (The Atom) karakteriyle Brandon Routh, Leonard Snart (Captain Cold) karakteriyle Wentworth Miller, Dr. Martin Stein karakteriyle Victor Garber ve Sara Lance (eski Black Canary) karakteriyle Caity Lotz kesinleşen isimler... Sara'yı tekrar görecek olmamız ilginç, çünkü kendisi ölerek diziye veda etmişti. Ayrıca CW dizilerinde görmediğimiz üç yeni süper kahraman da, bu ekibe dahil olacak.

 

Proje hakkında yeni detaylar açıklandıkça, sizleri haber edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin