The Good Doctor 6. sezon olacak mı? ABC'den önemli duyuru!

Güney Kore dizisinden uyarlanan The Good Doctor'ın geleceği belli oldu ve 6. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu! ABC kanalından gelen duyurunun detayları...

Güney Kore dizisinden uyarlanan "The Good Doctor" popülerliğini korumaya devam ediyor!

POPÜLER DİZİ THE GOOD DOCTOR YOLA DEVAM EDİYOR!

Freddie Highmore'u Dr. Shaun Murphy karakteriyle izlediğimiz yapım, yayıncı kanal ABC'den resmi 6. sezon onayını aldı. Beşinci sezonu devam eden uzun soluklu dizi böylelikle en az bir sezon daha hayranlarıyla buluşmayı garantiledi.

THE GOOD DOCTOR REYTİNGLERİ

Fenomen dizi House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan The Good Doctor, Eylül ayında beşinci sezonunun açılışını yapmış ve 0.6 reyting oranı, 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 4.58 milyonluk reyting rakamlarını elde etmişti.

ABC verilerine göre, haftalar boyunca istikrarlı bir performans sergileyen The Good Doctor, dijital platformlardaki yayınları dahil 35 günlük izlenme oranları sonucunda bölüm başına ortalama 10,5 milyon izleyiciye hitap ediyor.

22-03/31/the-good-doctor-dizisi-izle.jpeg

Prestijli bir hastane olan St. Bonaventure'un pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan otizm ve savant sendromlu genç cerrah Dr. Shaun Murphy'i merkezine alan ve ülkemizde Mucize Doktor ismiyle uyarlaması da yapılan yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Paige Spara, Noah Galvin ve Bria Samone gibi isimler rol alıyor.

22-03/31/the-good-doctor-abc.jpeg

Sony Pictures Television & ABC Signature iş birliğiyle hazırlananThe Good Doctor'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise showrunner Shore, Daniel Dae Kim, Erin Gunn, David Kim, Sebastian Lee, Liz Friedman ve Mike Listo'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin