The Good Fight final zamanı belli oldu! 6. sezondan ilk video geldi!

The Good Fight ne zaman bitiyor sorusunun cevabı artık belli! Yaklaşmakta olan 6. sezona dair ilk tanıtım videosu da yayında! Detaylar...

The Good Wife'ın uzantı dizisi olarak 2017 yılında ekran serüvenine başlayan "The Good Fight"ın final zamanı belli oldu!

THE GOOD FİGHT VEDAYA HAZIR!

Ve The Good Fight'ta sona geliyoruz! Paramount+ platformunda yayın hayatına devam eden dizi, yaklaşmakta olan 6. sezonu ile birlikte final yapacak. Yani dizi, son bir sezon için geri dönecek!

Beşinci sezonu 24 Haziran - 26 Ağustos 2021 tarihleri arasında yayınlanan ve geçtiğimiz yaz döneminde 6. sezon onayını alan yapımın yeni sezon çekimleri şu sıralar New York'ta sürüyor.

THE GOOD FIGHT 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Final sezonu 08 Eylül'de prömiyerini gerçekleştirecek.

Final sezonunun sona ermesiyle birlikte; yaratıcı-yürütücü yapımcılar Robert ve Michelle King ikilisi 2009'da The Good Wife ile başlattıkları bu uzun yolculuğu 13 yıl sonra sona erdirmiş olacaklar.

22-05/31/the-good-fight-6.jpeg

FİNAL SEZONU İÇİN GERİ DÖNENLER VAR!

Diane Lockhart karakterini canlandıran Christine Baranski'nin yanı sıra John Slattery, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Charmaine Bingwa, Audra McDonald ve Andre Braugher 6. sezon oyuncu kadrosunda yer alırken; Alan Cumming ve Carrie Preston ise konuk oyuncular olarak karşımıza çıkacaklar.

22-05/31/the-good-fight-final-yapiyor.png

Robert ve Michelle King, Phil Alden Robinson ile birlikte yarattıkları dizinin baş yapımcılığını ve dizi sorumluluğunu üstlenmeye devam ederken; Ridley Scott, David W. Zucker, Liz Glotzer, William Finkelstein, Jonathan Tolins, Jacquelyn Reingold, Nelson McCormick ve Baranski yürütücü yapımcı kadrosunda görev alan diğer isimler.

"The Good Wife" (Paramount+) Final Sezonu Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin