The Village dizisi bu akşam başlıyor! The Village konusu ve fragmanı

The Village apartmanına hoş geldiniz! NBC'nin yeni dizisi The Village ekran serüvenine başlıyor. The Village konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC'nin sezon ortasında yayınlayacağını duyurduğu "The Village" dizisi ekran serüvenine başlıyor.

THE VILLAGE NBC EKRANLARINDA BAŞLIYOR!

Mike Daniels'ın (The Brave, Sons of Anarchy) yazar/yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi 19 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak yapımın sezon finali 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

19-03/19/the-village-afis.png

"THE VILLAGE" KONUSU

Dizinin hikayesi; farklı yaş, ırk, kültür ve yaşam tarzlarına sahip bireylerin yaşadığı bir Brooklyn apartmanı "The Village"da gelişen olaylara odaklanıyor.

Tek bir çatı altında; savaştan yeni dönen iyileşme sürecindeki savaş gazisi Nick (Warren Christie), yaratıcı genç kızının duygusal değişimlerini yönlendirmekle uğraşan bekar hemşire anne Sarah (Michaela McManus), kariyer gelişimiyle büyükbabasına (Dominic Chianese) yükümlülükleri arasında sıkışıp kalmış genç hukuk öğrencisi Gabe (Daren Kagasoff), ABD Göçmenlik ve Gümrük İdaresi'nin kapısını vurması ve tutuklanmasıyla zor günler geçiren ve oğlunun geleceğini güvenceye almaya çalışan bir kadın Ava (Moran Atias) ve kendi refahlarını ihmal etmek pahasına The Village ailesini bir arada tutmaya çalışan Ron (Frankie Faison) ve Patricia (Lorraine Toussaint) gibi karakterlerle tanışıyoruz.

Hikaye bu karakterlerin birbirleriyle etkileşimleri, hayatlarını sürdürme çabaları; umut verici, hayat dolu ve zorlu yaşam öyküleriyle şekilleniyor.

19-03/19/the-village-poster-1553022936.jpg

"THE VILLAGE OYUNCU" KADROSU VE KAMERA ARKASI EKİP

The Village'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Moran Atias, Dominic Chianese, Warren Christie, Frankie Faison, Jerod Haynes, Daren Kagasoff, Michaela McManus, Lorraine Toussaint ve Grace Van Dien.

Universal Television ve 6107 Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu yazar Daniels, yönetmen Minkie Spiro ve Jessica Rhoades'ten oluşuyor.

THE VILLAGE 1. BÖLÜMDEN KARELER

19-03/19/the-village-1-bolum-foto1.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto2.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto3.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto4.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto5.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto6.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto7.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto8.jpg

19-03/19/the-village-1-bolum-foto9.jpg

"The Village" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin