The Walking Dead'e 5. sezon onayı!

The Walking Dead ile yola devam...

resim yok
30 Ekim 2013 - 14:10
İptal - Onay

The Walking Dead sevenlere müjde!

 

YOLA DEVAM!

Robert Kirkman'ın yaratıcısı olduğu aynı isimli çizgi romandan ekranlara uyarlanan The Walking Dead ile yola devam!

 

5. SEZON ONAYI

Yayıncı kablolu kanal AMC'den yapılan açıklamaya göre The Walking Dead 5. sezon onayını aldı ve seneye de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

 

BAŞKAN DUYURDU

AMC Başkanı Charlie Collier dizinin hayran kitlesine ve yaratıcı, oyuncu ekibine teşekkür ederek yeni sezon onayı kararını duyurdu.

 

SÜRPRİZ OLMADI!

Yüksek izlenme oranları ile dengeleri bozan ve dünya çapında hayran kitlesine sahip olan dizinin elde ettiği büyük başarılar nedeniyle bu karar hiç sürpriz olmadı diyebiliriz.

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Eviniz son teknoloji bir güvenlik sistemiyle donatılmış, yaşadığınız ülke, dünyanın en güçlü ordusuna, en etkili silahlarına sahip olabilir. İnsanlık, uzayın derinliklerini keşfetmeye başlamış, doğanın kanunlarına başkaldırıyor, laboratuvarda koyun klonluyor olabilir. Peki bütün bunlar kendinizi güvende hissetmeniz için yeter mi?

Hayatını toplumun refahını korumaya adamış şerif yardımcısı Rick Grimes için bu sorunun cevabı evet idi. Ta ki nedeni belirsiz bir zombi istilası, dünyayı mahşer yerine çevirene kadar...

Bir çizgi roman serisinin TV uyaralaması olan The Walking Dead’de, silahlı bir çatışmada vurulduktan sonra komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes, hastanede tek başına uyanıyor.[reklam]

Etrafta sadece cesetler kalmış. Ailesinin bu korkunç saldırıdan kurtulan şanslı insanlar arasında olduğuna inanan Rick, onları bulmak için yola koyuluyor.

Fakat ailesine ulaşmak için aç zombileri aşması, geçmişinden şeytanlarla savaşması ve insanlığını sorgulaması gerekiyor.

 

HEYECAN SÜRÜYOR

The Walking Dead'de dördüncü sezon tüm heyecanıyla sürüyor. Dizi, 03 Kasım Pazar akşamı sezonun dördüncü bölümü olan 'Indifference' ile AMC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Matt Negrete'in senaryosunu kaleme aldığı bölümü Tricia Brock yönetiyor.

 

 

HOUSE OF CARDS'A 3. SEZON ONAYI MI GELİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin