Timeless dizisinin yolu James Bond ile kesişiyor!

Sean Maguire, NBC'nin yeni zaman yolculuğu temalı dramasında konuk oyuncu olarak yer alacak.

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2016 - 00:20
Yeni Bölüm

NBC'nin 2016-17 sezonundaki yeni dizilerinden Timeless'ın oyuncu kadrosuna Once Upon a Time'dan tanıdık bir isim katıldı!

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Sean Maguire (Once Upon a Time), NBC'nin yeni zaman yolculuğu temalı dramasında konuk oyuncu olarak yer alacak.

MAGUIRE'NİN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki aktörü dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Maguire, dizide James Bond karakterinin yaratıcısı ve romanlarının yazarı İngiliz gazeteci ve yazar Ian Fleming karakterine hayat verecek.

Aktörün dizide yer alacağı bölümde, gelecekte ünlü bir yazar olacak Fleming'i Nazi Almanyası'nda gizli bir İngiliz ajan olarak görev yaparken göreceğiz.

Maguire'in rol alacağı bu bölümün "Party at Castle Varlar" isimli sezonun dördüncü bölümü olacağı belirtiliyor.

16-08/15/timeless.jpg

Dizinin uygulayıcı yapımları Eric Kripke (Revolution) ve Shawn Ryan (The Shield) ikilisi konuyla ilgili yaptıkları açıklamada hikayelerinde Almanya'da kahramanlarımıza yardım edecek ve onları bu dünyaya getirebilecek bir ajana ihtiyaç duyduklarını; tarihçilerinden yardım istediklerini ve sonrasında Ian Fleming karakterini hikaye içine sokmaya karar verdiklerini belirtiyor.

TIMELESS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Visnjic, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Timeless, 03 Ekim Pazartesi akşamı NBC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

'Timeless' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin