Tolga Pancaroğlu, Nursel Köse'nin kadrosunda olduğu Güvercin dizisinde!

Star TV'nin yeni dizi projesinin kadrosu büyüyor.

Merve Mutlu
23 Eylül 2019 - 11:26
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Nursel Köse, Mehmet Ali Nuroğlu, Eslem Akar, Menderes Samancılar, Devrim Saltoğlu, Genco Özak ve Toprak Sağlam gibi başarılı isimleri bir araya getiren, Star TV ekranlarının yeni dizi projesi Güvercin'in hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/23/nursel-kose.jpg

Pastel Film tarafından hazırlanan, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı Güvercin dizisi, yeni sezonda Star TV'nin beğenilen dizileri arasına girecek gibi duruyor. Dizinin hazırlıkları devam ederken kadroya yeni bir isim daha katıldı. 

Tolga Pancaroğlu Güvercin dizisinin kadrosunda!

19-09/23/tolga-pancaroglu.jpg

Behzat Ç. dizisinde Sedat karakterini canlandırarak tanınan Tolga Pancaroğlu'nun yeni dizisi Güvercin oldu. Dizide Erdem karakterini canlandıracak olan Pancaroğlu'nun nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı merak ediliyor..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin