TRT 1'in merakla beklenen Bir Sevdadır dizisinin ilk tanıtımı nefesleri kesti!

Bir Sevdadır dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı binlerce beğeni ve birçok yorum aldı. Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Sude Zülal Güler kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Volkan Usta
17 Ocak 2024 - 10:46
Kültür Sanat

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Bir Sevdadır dizisinin ilk tanıtımı nefesleri kesti. Yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada büyük yankı uyandıran tanıtım binlerce beğeni ve birçok yorum aldı.

Bir Sevdadır dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında, milli takım forması giyen Yasin’i canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun futbol sahasındaki performansı merak uyandırırken, Sude Zülal Güler’in hayat verdiği Yeşil’in “Hayat futbola benzer, ikisinde de kazanmanın yolu aynı. Hedefini belirle, durmadan ilerle, engel çıkarsa çalım at ve vur!” sözleri dikkat çekti. Yeşil’in hapishanede büyüttüğü çocuklarının görüntüsü ise izleyiciye duygusal anlar yaşattı.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yapımını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.

Merakla beklenen ‘Bir Sevdadır’ dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin