TRT'den şok karar! Sezon finali yapan sevilen dizi ani kararla bitirildi!

TRT'nin sevilen dizilerinden sezon finali yapan Al Sancak için flaş bir karar alındı. Peki Al Sancak için final kararı mı verildi? Al Sancak neden final yaptı? Al Sancak dizisi neden bitirildi? Al Sancak dizisinde problem ne? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
16 Temmuz 2023 - 11:49
Kültür Sanat

Al Sancak’, TRT1 ekranındaki sezon finaliyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Fakat dizi için flaş bir karar alındı. İşte detaylar!

23-06/16/al-sancak-19-bolum-53.JPG

TRT‘nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Üç yazlık dizinin yanı sıra kanal yönetimi yeni sezon için iddialı yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu arada TRT, başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı sezon sonunda eylülde devam edeceği açıklanan dizilerinden “Al Sancak” için final kararı aldı.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-1.JPG

TRT, Al Sancak’ın 19. bölümde sezon finali yaptığını ilan etmişti. Bugün ise tüm ekibe diziye devam etmeme kararı alındığı iletildi. Yapım şirketi başka projelerle yeni sezona girmek için çalışmalarına devam ediyor.

23-07/16/360002131_970646470913520_5235804826272511420_n.jpg

İDRİS NEBİ TAŞKAN'DAN FİNAL AÇIKLAMASI!

Al Sancak dizisinde "Deniz Piyade Teğmen Aras Güneri" karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan yaptığı paylaşımda, "Evet arkadaşlar Al Sancak dizimiz final kararı almıştır. Bizi İzleyen herkese çok teşekkür ederiz" mesajıyla dizinin final yaptığını açıklamış oldu.

GÜLSİM ALİ İLHAN'DAN NADİA'YA VEDA!

Al Sancak dizisinde Nadia karakterine hayat veren başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan projeye veda mesajı yayınladı. Güzel oyuncu “Hissetiklerimi dile dökmek çok zor. Bu yüzden size karşıma çıkan ve hissetiklerimi bir nebze olsa ifade eden cümleleri yazacağım. Duygular her zaman anlatılamaz. Bazen, bazı duyguları anlatamayacak kadar içten yaşarsın; bazen de bakışlarınla ifade edecek kadar derin…

23-07/17/dvsd.JPG

"Duygusal insanlar zayıf değil, güçlü insanlardır. Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır. Mehmetçiklerimizin zorlu mücadelesini anlatan, ve ekranlara en iyi şekilde yansıtmaya çalışan Yapımcımız Mehmet Bozdağ‘a, sevgili eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ‘a ve TRT1 ailesine teşekkürlerimi sunmak isterim…  Senaristlerimiz Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan elinize kaleminize sağlık… Kamera önü ve arkasında bulunan tüm arkadaşlarım, iyi ki birlikte çalıştık…” mesajını yayınladı.

Ayrıca Gülsim Ali İlhan canlandırdığı Nadia İvanov rolüyle ilgili de şu sözleri kaleme aldı:

Tüm canlandırdığım karakterlerin yeri bende ayrı, ama Nadia  ahh sen bir başkaydın. Çok güçlü ama aynı zamanda çok da narin… Sevdikleri için her şeyi feda eden, doğruluğun peşinden giden Nadia’m … Diyorum ya Nadia İvanov’a anlatılmaz yaşanır.. Ateş kızım… benim için, bizim için çok çok özelsin… En en sevdiğim karakter, en sevdiğim hikaye ve en değer verdiğim ekip (aile) arkadaşlarım… Çok güzel anılar ve değerli insanlar biriktirdim. Çok büyük emek verildi, çok ter döküldü ama değdi. Hiç birinizin ismini buraya yazmak istemem, ama bilin ki sizi ben kalbime kazıdım…”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin