TRT'nin fenomeni Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor? 5. Sezon yolda!

Köprü Film’in TRT için çektiği fenomen dizi “Gönül Dağı” 5. sezona için onay almasının ardından kaçıncı bölümde sezon finali de yapacağı belli oldu. Peki Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapacak? Gönül Dağı kaçıncı bölümde tatile çıkıyor? Gönül Dağı 5. sezon gelecek mi? Gönül Dağı 5. sezonda neler olacak? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 135. bölüm ne zaman yayınlanacak? Gönül Dağı 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 135. bölümde neler olacak? Gönül Dağı 3. sezonda neler yaşandı? Gönül Dağı'nın konusu ne? Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
12 Nisan 2024 - 11:16
Kültür Sanat

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı için yeni sezona dair hazırlıklar şimdiden başladı. İşte detaylar!

TRT’nin 4 yıldır cumartesi akşamlarına damgasını vuran Gönül Dağı dizisi resmi açıklama gelmese de gelecek sezonda izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. 5. sezon için onay alan dizinin 4. sezon final tarihi de belli oldu.

Bayram nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek dizinin 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak 142. bölümüyle tatile çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta 134. bölümüyle ekrana gelen Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı'nın beşinci sezon çekimlerine Ağustos ayının ortasında başlanması planlanıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin