TRT'nin yeni yaz dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz"ın oyuncuları belli oldu! Dizi ne zaman yayınlanacak?

TRT'nin başrollerinde Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar gibi isimlerinde yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin okuma provası gerçekleşti. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisini ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekilecek? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
13 Mayıs 2023 - 12:59
Kültür Sanat

TRT'den yaz aylarında hem başarılı oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle ekranda fırtına estirecek yepyeni bir dizi geliyor.

23-05/13/photo-2023-05-11-13-15-29-40.jpg

Yakında İstanbul'da sete çıkmaya hazırlanan dizinin kadrosu belli olurken oyuncular ise ilk kez okuma provasında bir araya geldi. Dizinin okuma provasından ilk görüntülerin paylaşıldığı "Kendi Düşen Ağlamaz" ekibi tam kadro objektiflere de poz verdi.

23-05/13/i16a8258.JPG

Kendi Düşen Ağlamaz"ın kadrosunda ‘’Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak , Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimler yer alıyor. Yapımclığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, yönetmenliğini usta isim Emre Kabakuşak'ın yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz"ın senaryosunu ise Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise İnci Balabanoğlu oturuyor.

23-05/13/i16a7924.JPG

"Kendi Düşen Ağlamaz"ın kısaca konusu ise şöyle; Doğduğu gün annesini kaybeden Alize, babası tarafından şımartılarak büyütülmüş güzel olduğu kadar çok da bencil bir genç kızdır. Babasının yeniden evleneceğini öğrenince çılgına dönen Alize, intikam almak için onun evlenmesine asla izin vermeyeceği bir adamla numaradan izdivaç yapmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

23-05/13/i16a7982.JPG

Eğlenceli anlatımı ve başarılı oyuncu kadrosu ile "Kendi Düşen Ağlamaz" ailece içinizi ısıtmaya ve güldürmeye geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin