Trust Me dizisi takipçilerini üzen gelişme! Trust Me 3. sezon olmayacak!

BBC One'ın medikal gerilim türündeki antoloji dizisi Trust Me'nin geleceği belli oldu. BBC One, Trust Me'yi resmen iptal etti.

İngiliz televizyon kanalı BBC One'da yayınlanan antoloji formatındaki medikal gerilim dizisi "Trust Me"nin geleceği belli oldu!

TRUST ME İPTAL EDİLDİ!

İki sezonu deviren dizinin takipçilerini üzecek gelişmeye göre yayıncı kanal dizi ile devam etmeme yani iptal kararı aldı. Buna göre Trust Me'nin 3. sezonu olmayacak.

19-06/27/trust-me-1-sezon.jpg

İPTAL NEDENİ: REYTİNGLER

Dizinin iptal edilmesindeki en büyük etken düşen izlenme oranları. İlk sezon reytingleri gayet tatmin edici seviyede iken ikinci sezon rakamları her geçen bölüm gerileyerek ilk sezonu fazlasıyla aratmıştı.

BBC yetkilisi gelişmeyle ilgili "Trust Me ile gurur duyuyoruz ancak geri dönmeyecek. Mükemmel oyuncu kadrosu ve ekibine teşekkür ediyoruz ve gelecekte Dan Sefton ile tekrar çalışmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

19-06/27/trust-me-2-sezon.jpg

Dizinin dört bölümden oluşan ilk sezonu 08-29 Ağustos 2017; yine dört bölümden oluşan ikinci sezonu ise 16 Nisan-07 Mayıs 2019 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

Dan Sefton'ın yaratıcısı olduğu dizinin her iki sezonunun konusu ve oyuncu kadrosu antoloji formatına uygun olarak birbirinden bağımsız şekilde izleyiciyle buluştu.

İlk sezonun başrolünde Jodie Whittaker (Broadchurch, Doctor Who, Marchlands), ikinci sezonun başrolünde ise Alfred Enoch (How to Get Away with Murder) yer alıyor.

"Trust Me" (BBC One) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin