resim yok
04 Ocak 2012 - 00:00

 

Suç ve Ceza geliyor.
Geçen sezon dünya edebiyatının dev ismi Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler'ini 'Karadağlar' adıyla uyarlayan Türk dizi sektörü, bu kez aynı yazarın 'Suç ve Ceza'sına el attı.
 
ÜNLÜ Rus yazar Dostoyevski'nin romanı 'Suç ve Ceza' ile en az roman kadar ünlü olan kahramanı Raskolnikov, son dönemde Türk televizyonlarında TELEKOM'un görme engellilere yönelik reklam filminde arz-ı endam etmişti. 1866 yılında 'Rus Habercisi' adlı edebiyat dergisinde tefrika edilen ve o günden bu yana sayısız dillerde sayısız baskısı yapılan Dostoyevski'nin Sibirya sürgününden sonra kaleme aldığı ve olgunluk döneminin ilk büyük romanı olan 'Suç ve Ceza' bir uyarlama dizi olarak ekranlara gelecek.
 
Genç yetenekler oynayacak
 
Ünlü Rus yazarının 'Karamazov Kardeşler' adlı bir başka ünlü eseri de diziye uyarlanmış ve geçtiğimiz sezon Show TV?de başarılı bir sezon sonunda ekrana veda etmişti. Dizinin kadrosunda genç yeteneklere yer vereceğini açıklayan NTC Medya, cast çalışmalarına başladı.
 
'İyilik ve kötülük', 'doğru ve yanlış' ikilemlerinin yanı sıra 'bireysel masumiyetin yitirilişi2 üzerine olağanüstü bir roman olan 'Suç ve Ceza', ne denli başarıyla ve daha önemli saygıyla diziye uyarlanacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin