Üç Kız Kardeş bu akşam 50. Bölümüyle ekrana gelecek mi? Tetikçinin Oğlu bu akşam neden yok?

Kanal D'nin salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam ekrana gelmeyecek. Peki Üç Kız Kardeş bu akşam neden yok? Üç Kız Kardeş'in 50. bölümü ne zaman ekrana gelecek? Üç Kız Kardeş'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Üç Kız Kardeş son anda neden yayından alındı? Üç Kız Kardeş'in 50. bölümünde neler olacak? Üç Kız Kardeş'in 49. bölümünde neler yaşandı? Tetikçinin Oğlu ne zaman ekrana gelecek? Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Tetikçinin Oğlu son anda neden yayından alındı?

Volkan Usta
16 Mayıs 2023 - 13:01
Kültür Sanat

Kanal D'nin salı akşamaları izleyicisi ile buluşan sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 50. bölümüyle ekrana gelmesi beklenirken yapılan flaş değişiklik hayranlarını bir hayli üzdü. İşte detaylar!

23-05/15/img_9305.JPG

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş bu akşam 50. bölümüyle yayında olmayacak. Yeni bölümünün heyecanla beklendiği dizinin yayına gelmeme sebebi de belli oldu.

Dizinin saatinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Özel Yayını sebebiyle Üç Kız Kardeş’in yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek.

Tetikçinin Oğlu konusu nedir, uyarlama senaryo mu gerçek hikaye mi? Tetikçinin  Oğlu oyuncuları kimler ve karakterlerin

Ayrıca son anda yaşanan gelişmeye göre FOX ekranlarında yeni bölümü bu akşam yayınlanması beklenen Tetikçinin Oğlu dizisi yayın akışından çıkarıldı. Dizi yerine yeşilçam filmi "Deli Deli Küpeli" akışa eklendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin