Üç Kız Kardeş Nasıl Reyting Aldı? Nasıl Başladı?

Üç Kız Kardeş reytingleri nasıl geldi? Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve Salı günü gibi iddialı bir gündem geldi. Peki dizi ilk bölümde nasıl sonuçlar aldı?

Yeni diziler hızlı bir şekilde ekranlara gelmeye başladı. Yeni dizilerden birisi de Üç Kız Kardeş oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizi, beklenildiği gibi Salı gününü seçti. İlk bölümüyle ekranlara gelen dizinin reytinglerinin nasıl olduğu da merak edildi. Çünkü dizinin oyuncu kadrosunda iddialı olan oyuncular var. Peki Üç Kız Kardeş reytingleri nasıl? İlk bölümde diğer dizilere karşı nasıl bir sonuç alındı?

Aslında dizinin reytingleri önemli çünkü Salı günleri yayınlanan güçlü diziler var. Burada yeni yapımın ne kadar başarı elde ettiği de önemli olacak.

Üç Kız Kardeş Reytingleri ve Son Durum

Salı günü için yayınlanan reyting listesine baktığımız zaman yine üç liste karşımıza çıkıyor. Her zaman yaptığımız gibi önce Total listesinden başlayalım.

Total listesinde birinci sırada Survıvor All Star yarışması yer alıyor. Bir süredir Survıvor için reytinglerin yükseldiği zaten biliniyor. Program listelerde de net olarak yükselmeyi göstermiş durumda.

Üç Kız Kardeş dizisi ise burada 8.sırayı alıyor. Masumlar Apartmanı 9.sırada yer alırken yine yeni dizilerden biri olan Baba dizisi ise 4.sıra gibi oldukça iyi bir yerde yer alıyor.

AB listesinde sıralamaya baktığımız zaman Survıvor yine ilk sırada gözüküyor. Burada iyi bir sıçrama yakalayan Baba dizisi ise 3.sırada yer almakta.

22-02/24/-kiz-kardes-reytingleri.jpg

Üç Kız Kardeş dizisi ise burada 7.sırada yer almakta. ABC listesi ise son liste olacak. Burada da yine Survıvor All Star birinci sırada. 3.sırada yer alan yapım ise Baba dizisi olmuş durumda.

Üç Kız Kardeş ise bu listede 8.sırada yer almakta. Dizinin aldığı sonuçlar ilk bölüm için yeterli denebilir. Kesin karar vermek adına diğer bölümlerin alacağı reytingleri de görmek lazım. Henüz çok erken.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin