Üç Kız Kardeş'in 43. Bölümüne Türkan ve Rüçhan'ın sahnesi damgasını vuracak!

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Üç Kız Kardeş 43. bölümünde Türkan ve Rüçhan'ın sahnesi çok konuşulacak. Peki Üç Kız Kardeş'in 43. bölümünde neler olacak? Üç Kız Kardeş'in konusu ne? Üç Kız Kardeş'in 43. bölümünde Somer ve Türkan arasında neler olacak? Üç Kız Kardeş 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş'in 43. bölümünde Türkan Rüçhan'ı affedecek mi?

Volkan Usta
27 Mart 2023 - 15:02
Kültür Sanat

Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen ve çok izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, bu hafta da yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor.

23-03/27/adsiz.jpg

Türkan, Rüçhan'a yardım elini uzatıyor!

Rüçhan için artık hayat çok farklıdır. Alıştığı tüm düzen bozulmuştur. Mutsuz ve bitkindir. Ancak Türkan onu yalnız bırakmaz. Tüm yaşananlara rağmen Rüçhan'a sevgi dolu yaklaşır. Yeni taşındığı eve Rüçhan'ı da alan ve onu misafir eden Türkan yine vicdanının sesini dinler. Hali harap olan Rüçhan'a her türlü saygıyı gösteren Türkan bu seferde sevgili kayın validesini yıkamaktan hiç gocunmayacaktır. 

23-03/27/asvassa.jpg

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin