Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Meral Okay göndermesi yapıldı!

Geçtiğimiz akşam 44. bölümüyle star tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bir sahnede usta oyunculara gönderme yapıldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 16:32
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz akşam 44. bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde, bazı usta oyunculara selam niteliğinde bir sahne yayınlandı.

Mert Fırat'ın canlandırdığı Serhan Aksak ile Yıldıray Şahinler'in canlandırdığı Mehmet karakterinin bir mekanda oturduğu sahnede, dekor olarak koyulan duvar resimleri oldukça manidardı. Bu ayrıntı çok küçük bir detay olarak kalırken, dizinin Merve'si Aslıhan Gürbüz o sahneyi paylaşarak dikkat çekti.

18-12/05/utc-meral-okay-1544017615.jpg

Adım adım finale giden ve önümüzdeki hafta muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda edecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, bu bahsi geçen sahnede, duvardaki fotoğraflar dikkat çekti. Yayınlanan bu sahnede, İkinci Bahar dizisinden fotoğrafların yer aldığı mekanda Şener Şen ve Türkan Şoray’ın fotoğraflarının yanında kaybettiğimiz usta isim Meral Okay’ın da aynı diziden bir fotoğrafı duvarda asılıydı.

Dizide Merve Aksak karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz ise kendi sosyal medya hesabından Serhan’ın oturduğu yerin arkasında duran fotoğrafı işaret ederek,  bu sahneyi izleyen pek çok izleyicinin kaçırdığı detayı hatırlatmış oldu. 

"Çak bir selam MERAL OKAY'a!" notuyla paylaşım yapan Gürbüz, bu saygı hareketini takipçileriyle paylaştı.

18-12/05/merak-okay.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin