Uğur Güneş'li "Selahaddin Eyyubi" dizisinin çekimleri sürüyor! Oyuncu kadrosu tamamlanıyor!

Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı Selahaddin Eyyubi dizisinin çekimleri bugün itibarıyla başladı. Peki Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman ekrana gelecek? Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu ne? Selahaddin Eyyubi dizisinde kimler rol alıyor? Selahaddin Eyyubi dizisi nerede çekiliyor? Selahaddin Eyyubi dizisi uyarlama mı? Selahaddin Eyyubi dizisi hangi dizinin devamı olarak çekiliyor? Uğur Güneş kimdir?

Volkan Usta
12 Ekim 2023 - 17:30
Kültür Sanat

TRT1'in merakla beklenen Türk ve Pakistan ortak yapımı dizisi "Selahaddin Eyyubi" geçtiğimiz hafta yapılan okuma provaları sonrası bugün çekimlerine başladı. İşte detaylar!

23-09/27/f69u2wuwiaedtso.jpg

Akli Film ile Ansari Shah Film‘in ortak yapımcılığında çekilecek olan ve yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturacağı dizinin başrolünde Uğur Güneş yer alıyor. 

23-09/26/f6uqhsoxoaavr_q.jpg

Son 2 bölümü henüz seyirciyle buluşmayan “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin devamı olarak çekilecek olan dizide Selahaddin Eyyubi‘ye son olarak Ekin Türkmen de katıldı. Başarılı oyuncu merakla beklenen “Selahaddin Eyyubi” dizisinin kadrosuna “Melike Hatun” rolüyle katıldı.

23-09/26/f6uqhssxuaa8wz7.jpg

Dizide ayrıca Dilin Döğer (Süreyya), Doğan Bayraktar (Ahmet), Mehmet Ali Nuroğlu (Nureddin Zengi), Zeynep Kumral (Fatma), Murat Han (Gabriel), Kaan Çakır (Nusredüddin), Hakan Vanlı (Emir Reyhani) gibi isimler de önemli başlıca rollerle karşımıza çıkacaklar.

23-09/26/f6uqhsvwyaa8a6h.jpg

Sedat İnci’nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Tuvana Türkay katıldı. Güzel oyuncu dev bütçeli Türk – Pakistan ortak yapımında “Victoria” rolünü canlandıracak ve dizinin ikinci bölümünde dahil olacak.

23-10/12/maxresdefault-1697124810.jpg

Akli Film ile Ansari-Shah Films imzalı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Ali Ersan Duru da katıldı. Başarılı oyuncu "Turanşah" karakterine hayat verecek ve Selahaddin Eyyubi’nin (Uğur Güneş) abisi olarak seyirci karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin