Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölüm fragmanında neler olacak?

Yarın akşam saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak, izleyicileri ekrana kilitleyen dram dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın heyecan dolu 12. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
18 Ocak 2017 - 21:42
Yeni Bölüm

Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerini Mert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören paylaşmaktadır. Ekranların sevilen dram dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. bölümüyle yarın akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Heyecan dolu sahneleriyle Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi12. bölüm fragmanları yayınlandı.

17-01/18/umut1.jpg

Umuda Kelepçe Vurulmaz yayınlanan son 11. bölümünde Onur, araba ile çarpıp öldürdüğü çocuğun  Firat'ın kardeşi olduğunu öğrenir. Bu haberle yıkılan Onur aynı zamanda Fırat'ın bu gerçeği öğrenmesinden çok korkar.  Bu korkuyla Onur dönüşü olmayan bir karar alarak plan yapar. Ortalıktan bir anda kaybolan Onur yüzünden Fırat'ın başı belaya girer. Okul arkadaşları, öğretmenleri dahil herkes Fırat'ın Onur'u öldürdüğünü düşünmektedir. Ayrıca Ceren de vicdan azabı çekmektedir.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. Bölüm Fragmanı

İzleyiciler yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. Bölüm 2. Fragmanında Onur'un yaşına ve eşgaline uygun bir ceset bulunmasıyla, Onur'un intihar edip etmediğini merak etmeye başladılar.

Oğlunun her yaptığının üzerini örten ve Fırat'a defalarca ikinci şans vermeye çalışan Perihan Onur'un öldüğüne inanır. Önce intikam almak için Fırat'ın ailesini evinden etmeye çalışır ama bu acısının azalmasına yetmez. Üzüntüyle kahrolan Perihan eline bir silah alır ve intihar etmeye kalkışır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. Bölüm 2. Fragmanı

Farklı heyecanları bir bölümde izleyicisine yaşatan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde ayrıca Peri'nin başı beladadır. Nefret ettiği babasını karşısında bulan Peri çıldırır. Bir akşam vaktinde babasından kaçan Peri'ye araba çarpar.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 12. Bölüm 3. Fragmanı

Perşembe akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen dram dizisi, yarın akşam saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin