resim yok
12 Aralık 2012 - 00:00

 

Hakkında yakalama kararı çıkartıldı!

 

 

Arka Sıradakiler dizisinin Büşra'sı Gözde Mukavelat'a şok... Kendisini yanlış yöne götürdüğünü iddia ederek taksici ile tartışan ve taksiyi tekmeleyen ünlü oyuncu hakkında beş seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Savcılık, Mukavelat ve taksici Fatih Potur'un hakaret ve mala zarar verme suçlarından yedi aydan beş seneye kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi. Savcılığın hazırladığı iddianamede her iki taraf da hem şikayetçi hem de şüpheli sıfatıyla yer aldılar.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasına katılmadığı için Mukavelat hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Böylelikle adliyeye getirilerek ifadesi alınan Mukavelat, suçlamayı kabul etmedi.

Ünlü oyuncu, 'Taksici beni zorla aşağı attı. O esnada ceketim yırtıldı' dedi. Taksiciyse aracından inmesini istediğinde oyuncunun kendisine 'Beni nasıl yanlış yere getirdin? Sen salak mısın? Eşek gibi götüreceksin' şeklindeki sözlerle hakaret ettiğini ve taksisini tekmelediğini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin