Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu neden hayatını kaybetti! Yeni detaylar ortaya çıktı!

Son olarak Çocuklar Duymasın'da oynayan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sonrası yeni bulgular meydana çıktı. Ayrıca ünlü sanatçılar ve Çocuklar Duymasın dizindeki rol arkadaşları taziye mesajları paylaştı. Peki Seda Fettahoğlu neden öldü? Seda Fettahoğlu nasıl bulundu? Seda Fettahoğlu öldürüldü mü? Seda Fettahoğlu neden intihar etti? Seda Fettahoğlu kimdir?

Volkan Usta
28 Eylül 2023 - 11:00
Kültür Sanat

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, kamuoyunun başta "Sihirli Annem" ve "Çocuklar Duymasın" olmak üzere birçok dizide aldığı rolden tanıdığı Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. 

23-09/27/parkta-olu-bulunan-usta-oyuncu-seda-fettahoglu-16374061_7879_amp.jpg

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR? 

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJLARI!

Ölüm haberinin ardından Instagram hesabından Fettahoğlu'nun fotoğrafını yayınlayan Pınar Altuğ, "Ah be canım hiç oldu mu?" notunu yazdı.

23-09/28/640xauto.jpg

Özge Özder, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında; “Fotoğrafını paylaşmaya elin varmadı Sedacığım… Bir kol boyu mesafede yan yana yıllar, zamanlar geçirip bir arpa boyu yardımı dokunamıyormuş bazen insanın… ‘Biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık’ diye paylaşmışsın… Ben senin çabaladığın anları yazdım aklıma, şahidim ve hep o anlarda anacağım seni… Son aldığın makyaj kalemi hediyen, 8 seneyi aşan kulis arkadaşlığı ve Ankara’da aynı dönem aynı hayalleri kuran çocukluk hallerimizle birlikte her daim benimle olacaksın… Hoşça kal canım Seda… Ailene sabır diliyorum ve biz sevenlerine… Huzur bulsun yorgun ruhun, hoşça kal…” ifadelerini kullandı.

23-09/28/72134.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN MESAJ

Fettahoğlu’nun ölüm haberinin ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da üzüntüsünü dile getiren bir mesaj yayınladı.  Fettahoğlu ile sınıf arkadaşı olduğunu belirten Gökbakar, “Ah be Sedacım… Canım sınıf arkadaşım… Ruhun şad olsun. Huzurla uyu… Seni seviyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

23-09/28/da1bd7rxoua3xxyj2gpz4a.jpg

GÜLSE BİRSEL: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel’de birlikte çalıştığı Fettahoğlu için bir mesaj yayınladı. Birsel “Yalan Dünya ve Komedi Türkiye’de birlikte çalıştığımız yetenekli arkadaşımız Seda Fettahoğlu’nu kaybettik. Başımız sağ olsun.” dedi.

23-09/28/gulse-birsel-in-ekonomi-yorumu-gundem-oldu-1109095-5.jpg

DOĞUM GÜNÜNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Fettahoğlu'nun hayatını kaybetmesi, doğum günü ile aynı güne denk geldi. Ünlü oyuncu doğum günü olan 26 Eylül'de hayatını kaybetti. Fettoğlu, 5 gün önce de sosyal medya hesabından #yaşamısevbedenikoru etiketiyle fotoğrafını paylaşmıştı.

23-09/28/6805d357-dha_165930dfaa835880003a53095675ee66.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin