resim yok
24 Nisan 2013 - 00:00

Dizi dünyasından üzücü bir haber...

 

Allan Arbus veda etti

 

Televizyon tarihinin en iyi dizilerinden 'M.A.S.H.' başta olmak üzere birçok yapımda yer alan ünlü oyuncu Allan Arbus hayata veda etti.

 

Çok izlenen dizide rol almıştı


Amerika'da tüm zamanların en çok izlenen dizisi olarak gösterilen "M.A.S.H"ın ünlü oyuncusu Allan Arbus, 95 yaşında hayatını kaybetti.

 

Ölüm sebebi


Kızı Arin Arbus yaptığı açıklamada, babasının Los Angeles'taki evinde  kalp yetmezliği nedeniyle öldüğünü belirtti.

Amerika'da 1973-1983 yıllarında izlenme rekorları kıran televizyon dizisi  "M.A.S.H"da bilge ve esprili Psikiyatrist Dr. Sidney Freedman rolüyle tanınan 

 

Arbus, ayrıca moda fotoğrafçılığı da yapmıştı.

2000'li senelere kadar oyunculuğa aktif olarak devam eden Arbus, kariyerinin son dönemlerinde birçok dizide konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

 

 

Son dönemdeki çalışmaları

Dizi dünyasındaki son çalışmaları arasında Curb Your Enthusiasm (Nathan), Judging Amy (Judge Fowler), NYPD Blue (Seymour Epstein), L.A. Doctors (Mr. Mitski) ve Mad About You (Albert) gibi yapımlar bulunuyordu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin