Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel'li "Saklambaç" dizisinin adı değişti! Dizinin yeni adı ne oldu?

Bir süredir ekrandan uzak kalan Uraz Kaygılaroğlu yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısında çıkmaya hazırlanırken dizi için flaş bir değişiklik kararı alındı. Peki Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni projesi ne? Uraz KAygılaroğlu'nun partneri kim oluyor? Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel hangi dizide beraber rol alacaklar? Saklambaç dizisinin adın ne oldu? Saklambaç kod adlı dizide hangi isimler rol alacak? Saklambaç dizisinin adı ne oldu? Sakla Beni dizisi ne zaman yayınlanacak? Sakla Beni dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Cemre Baysel kimdir?

Volkan Usta
06 Ekim 2023 - 13:49
Kültür Sanat

OGM Pictures imzalı Star'da ekrana gelecek olan "Saklambaç" dizisinin adında değişikliğie gidildi. İşte detaylar!

OGM Pictures’ın başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'in yer aldığı Saklambaç’ın ismi değişti. Gelen bilgilere göre Nadim Güç’ün yönetip Armağan Gülşahin’in ise yazdığı dizinin yeni adı “Sakla Beni” oldu.

İki aile ve onların çocuklarının hikâyesi üzerinden anlatılan güçlü hikâyede Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’e Tamer Levent, Şenay Gürler, Sera Tokdemir, Nilüfer AçıkalınSevinç ErbulakCeyda DüvenciGökşen AteşEdip SanerAçelya Devrim YılhanSıla Korkmaz ve Emine Umar eşlik ediyor. Ayrıca edinilen bilgilere göre dizinin ilk tanıtımı yakında yayınlanacak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin