Usta oyuncu Turgay Tanülkü Dilek Taşı’na katılıyor!

Turgay Tanülkü Dilek Taşı dizisinde dengeleri değiştirmeye geliyor. Peki Dilek Taşı 14. bölümde neler oldu? Dilek Taşı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı 15. Bölümde neler olacak? Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Figen kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı dizisi Kenan kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
20 Aralık 2023 - 10:17
Kültür Sanat

1980 askeri darbesinden sonra yaşananları dram yüklü bir hikaye ile ekrana getiren Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Turgay Tanülkü katıldı.

Dizinin 20 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan usta oyuncu eski bir kabadayı olan Aziz Baran karakterine hayat verecek. Turgay Tanülkü’nün dizideki dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

Mustafa, Figen'den ne saklıyor?

Dilek Taşı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Figen, Kenan'ı hayatından çıkması için onu bir kez daha uyarıyor. Kenan ise Figen'i yeniden kazanmak için Mustafa'yı saf dışı bırakması gerektiğinin farkında. Öte yandan Rona Ailesi Figen'in gerçek annesinin ortaya çıkmasını istemiyor. Tüm bunlar yaşanırken Mustafa, Figen'e ondan bir şey sakladığını söylüyor. Peki, Mustafa, Figen'den ne saklıyor?

Dilek Taşı heyecan dolu yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin