Veda Mektubu 2. bölümüyle izleyenleri tarafından çok beğenildi! Dizi reyting listesinde nerede yer aldı?

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu 2. bölümüyle. ekrana geldi. Peki Veda Mektubu 2. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 3. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu 2. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 2. bölüm izle!

Volkan Usta
07 Mart 2023 - 12:45
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu, ikinci bölümü ile ekrana geldi. İşte detaylar!

23-03/07/a02_1484.JPG

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizinin yayınlanan ikinci bölümü heyecanlı ve duygusal sahneleri ile dikkat çekti. Alanur ve Ziya’nın yıllar sonra aynı masada buluştuğu, Seher’in ise tüm yaşananlara tanık olduğu anlar izleyicinin merakını iyice arttırdı. Alanur ve Ziya ilişkisinin bitmediğini düşünen Seher’in ne yapacağı ise büyük merak konusu oldu.

23-03/07/a02_1124.JPG

Aslı, bir mektup ile yeni hayatına ilk adımı attı!

Veda Mektubu’nun ikinci bölümüne damga vuran sahnelerden biri de Aslı’nın bir mektup ile annesi Alanur’u ve evini terk ettiği anlardı. Alanur'un baskısına ve katılığına dayanamayan Aslı, yazdığı mektupta ihtiyacı olan yuvadan bahsetti. Bavulunu alan Aslı, Mehmet ile birlikte yeni hayatına doğru yola çıktı. Bölüm finalinde ise Mehmet, Aslı'yı eve getirdi ve Seher’in elini öptürdü.

23-03/07/1.jpg

Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de..

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin