Veda Mektubu dizisine sürpriz oyuncu! Bu kadro çok iddialı!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın yer aldığı Veda Mektubu dizisine yeni bir oyuncu katıldı! Bennu Yıldırımlar Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Veda Mektubu dizisi ne zaman başlayacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinde Bennu Yıldırımlar hangi rolde yer alacak? Veda Mektubu dizisi 1. Bölüm ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin yakında ekrana gelecek olan yeni dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosu netleşiyor. Veda Mektubu dizisine sürpriz bir oyuncu daha katıldı!

Yapımını Most Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Deniz Dikilitaş'ın oturacağı Veda Mektubu dizisine usta oyuncu Bennu Yıldırımlar dahil oldu.

Yeni yılın 2. haftasında sete çıkması planlanan projeye Hazar Motan ve Kerem Alp Kabul de dahil oldu. Dizide Motan, Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) büyük kızı Beste’ye hayat verecek. “Veda Mektubu”nda Seher’in (Bennu Yıldırımlar) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) oğulları, Mehmet’in (Emre Kıvılcım) kardeşi Selçuk’u ise Kerem Alp canlandıracak.

22-12/21/fkcnnitxeaat7gg.jpg

Veda Mektubu dizisinin konusu ne?

Nurgül Yeşilçay kızlarına çok düşkün gibi görünen aslında narsist olan Alanur adlı bir anneyi, Rabia Soytürk Alanur’un sanatçı kızı Aslı’yı, Selim Bayraktar Yeşilçay’ın gençlik aşkı Ziya’yı, Emre Kıvılcım Ziya’nın oğlu Mehmet’i canlandıracak. 

22-12/21/bennu.jpg

Bennu Yıldırımlar Veda Mektubu'nda!

Usta oyuncu Bennu YıldırımlarVeda Mektubu”nda Seher rolüne hayat verecek. Seher, Ziya’nın eşine, Mehmet’in de annesi… Güçlü çatışma öyküleri, kırık hayaller, yüzleşmeler, bitmeyen umutlarla “Veda Mektubu” seyirciye çok etkili ve sarsıcı bir dünya sunacak.

Bennu Yıldırımlar kimdir? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin