Veda Mektubu'nun Aslı'sı Rabia Soytürk dans sahneleriyle diziye damgasını vuracak!

Kanal D'nin çiçeği burnunda dizisi Veda Mektubu'nun Aslı'sı Rabia Soytürk proje için dans derslerini nasıl aldığını anlattı. Peki Rabia Soytürk'ün dizide rolü ne? Veda Mektubu dizisinin Aslı'sı kimdir? Rabia Soytürk kimdir? Veda Mektubu'nun 1. bölümünde neler yaşandı? Veda Mektubu'nun 2. bölümünde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
02 Mart 2023 - 10:40
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu, yayınlanan ilk bölümü ile dikkat çekti.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/02/veda-mektubu-dans-2.JPG

Dizide tam bir dans tutkunu olan Aslı karakterine hayat veren genç yıldız Rabia Soytürk, karakterinin bu sevgisini en doğru şekilde yansıtabilmek için özel dans dersleri aldığını belirtti. Dans Fabrikası'nda Aslı Gürel ile çalışan Soytürk, özellikle Jazz Funk- Street Jazz türlerinde ders aldı. Provalardan sonra dansı çok sevdiğini söyleyen Soytürk, fırsat buldukça dansa devam etmek istediğini de belirtti.

23-03/02/veda-mektubu-dans-4.JPG

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldığı Veda Mektubu yeni bölümü ile 6 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D'de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin