Virgin River 3. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Mel Monroe ve sevdikleri geri döndü! Netflix'in popüler dizilerinden Virgin River'ın 3. sezonu başladı! Detaylar...

Mel Monroe ve sevdikleri geri döndü! Ve her türlü sorunla karşı karşıyalar: Ölüm, yangın, velayet tartışmaları, ayrılıklar ve daha fazlası...

Alexandra Breckenridge (This Is Us), Martin Henderson (Grey's Anatomy) ve Tim Matheson'lı (Hart of Dixie) "Virgin River" 3. sezon bölümleri ile Netflix'te!

İzleyiciye bol romantizm vadeden dizinin 10 bölümden oluşan yeni sezonu 09 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor. Dizinin yine 10'ar bölümden oluşan ilk iki sezonu sırasıyla 06 Aralık 2019 ve 27 Kasım 2020 tarihlerinde yayınlanmıştı.

"VIRGIN RIVER" 3. SEZON KONUSU

Yeni bir başlangıç yapmak isteyen pratisyen hemşirenin, Los Angeles'tan Kuzey Kaliforniya'daki ücra bir kasabaya taşınmasıyla gelişen olayları izleyiciye yansıtan dizinin yeni sezonunda; Mel ve Virgin River'daki dostları; ölüm, yangın, velayet tartışmaları ve ayrılıklar gibi farklı sorunlarla uğraşırken birbirlerine destek olmaya devam ediyorlar.

21-07/13/virgin-river-3-sezon-foto.jpeg

3. sezonun süreleri 42 ile 49 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor: "Ateş Olmayan Yerden...", "Yapışkan Ayaklar", "Yedek Parçalar ve Kırık Kalpler", "Nefes Darlığı", "Kızışma", "Jack ve Jill", "Ayrılık", "Yaşam ve Ölüm", "Güneş de Doğar", "Bir Düğün, Sıfır Cenaze ve Bir Bebek".

Robyn Carr'ın çok satan Harlequin roman serisine dayanılarak uyarlanan Virgin River'ın oyuncu kadrosunda Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Tim Matheson'a Annette O'Toole, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Benjamin Hollingsworth, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Jenny Cooper, Marco Grazzini gibi isimler eşlik ediyor.

21-07/13/virgin-river-foto-sezon-3.jpeg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı Sue Tenney, Jocelyn Freid, Roma Roth, Christopher E. Perry, Robyn Carr'dan; yönetmen kadrosu ise Martin Wood, Monika Mitchell ve Gail Harvey'den oluşuyor.

"Virgin River" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin