resim yok
02 Kasım 2011 - 00:00

 

Ünlü müzisyen  Volkan Konak   "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?"sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" diyerek etraftakileri şoke etti! haber konusu ile Habertürk  gazetesinde yer  alan  haber için yanlış yorumlanmış bir  haber olduğunu  açıkladı.
 
Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim ? Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı.. Kesinlikle böyle bir konuşma olmamıştır" diyen Konak  ; en son soru olarak muhabirin son günlerdeki gündemi   sorsak  sorusunu   magazin gündemi olarak algıladığını tepki olarak  yok cevabını verdiğini , tam arabasına binerken muhabirin sorusuna  devam ederek Depremi   sorusunu  duymadığını  bir  önceki  soru olarak algıladığını söylerken daha önce yok diyerek  reddettiği  soruyu ilgilenmiyorum cevabını  vererek tekrar yenilediğini söyledi.
 
Bu haber   ile  ilgili  “Bu haber magazinci yavşaklığıdır”  diyerek  haberi yapan tek kişiyi belirtiğini söylerken bu tip özel konularda  benim  karakterimi  yanlış  lanse  eden  söylemlerimi  toplumsal negatif simgesel hale  getiren kişiden bahsettiğini açıkladı. Doğru haber yapan ,doğru söylemler  kullanan  beni toplumsal konularda  olduğum gibi yansıtan doğru  bakış açılarına , doğru  kalemlere  sonsuz  saygım var açıklaması yaptı.
 
Volkan Konak günler öncesinden planlanan 3  Kasım Perşembe günü  İstanbul Harbiye Kongre  Merkezi’nde Gideriz Van’a Doğru Türkülerimiz Van için yardım konseri kapsamında sahne alacak olması yanlış yorumlanmış haberlere de bir cevap niteliği taşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin