Vurgun Asya kimdir?

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Asya kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 17:09
Yeni Bölüm

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Asya kimdir? Gerçek adı nedir?

Vurgun Asya kimdir? Gerçek adı nedir?

19-01/28/vurgun-asya.png

Asya karakteri, Kemal Vardar'ın komada olduğu süre boyunca hemşireliğini yapmış ve kendisiyle kurmaması gereken bir duygusallığı kurmuş kişidir. 

Vurgun dizisinde Asya karakterini Begüm Birgören canlandırmaktadır. 

Begüm Birgören kimdir?

19-01/28/bb.Jpeg

20 Eylül 1982 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur. Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmıştır. 2006 yılında Kırık Kanatlar dizisinde Ayşe rolüyle tanındı. Ardından Kaçak dizisinde Merve rolünü canlandırdı. 2013 yılında Lions Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin