Wrecked 3. sezon onayı aldı!

Lost parodisi niteliğindeki Wrecked için yayıncı kanal TBS'ten resmi 3. sezon onayı çıktı!

Jordan Shipley ve Justin Shipley ikilisinin yaratıcı olduğu TBS komedisi "Wrecked" yola devam ediyor!

WRECKED'A RESMİ 3. SEZON ONAYI ÇIKTI!

Bir uçak kazasının ardından ıssız adaya düşen birbirine yabancı bir grup insanın yaşadıklarını ekranlara getiren Lost'un parodisi niteliğindeki Wrecked için kanaldan resmi 3. sezon onayı çıktı!

İlk iki sezonu yaz döneminde Haziran ayında ekranlara gelmeye başlayan dizinin 3. sezonunun 2018 senesinde benzer dönemde ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yeni sezonun bölüm sayısı hakkında bilgi verilmedi ancak ilk iki sezon 10'ar bölümden oluşmuştu.

17-09/18/wrecked-dizi.jpg

Asif Ali, Zach Cregger, Rhys Darby, Brooke Dillman, Will Greenberg, Jessica Lowe, Ally Maki ve Brian Sacca gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, 2016 yılında prömiyerini yapmasından bu yana TBS'nin önemli çıkış yapan dizilerinden biri olarak popülerlik kazandı.

WRECKED REYİNGLERİ

Wrecked'in 2. sezon reytingleri ilk sezona göre biraz düşüş gösterse de mevcut rakamlar hala kanalı fazlasıyla tatmin edici seviyede.

Dizi, ikinci sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlarken; çeşitli platformlardan gelen izleyici sayılarıyla birlikte bu rakam 3.6 milyona kadar yükseldi.

17-09/18/wrecked-dizi-onay.jpg

Justin Shipley, Jordan Shipley ve Jesse Hara'nın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin geleceği konusunda TNT ve TBS Başkanı Kevin Reilly, geçtiğimiz aylarda düzenlenen TCA Basın Turu'nda olumlu sinyaller vermiş ve yeni sezon onayına yeşil ışık yakmıştı.

WRECKED 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkinci sezonunu 20 Haziran'da "Ransom" isimli bölümle açan dizi, 22 Ağustos'ta ekranlara gelen "Nerd Speak" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirmişti. Üçüncü sezon prömiyer tarihinin ilerleyen aylarda duyurulması bekleniyor.

"Wrecked" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin