X-Men dizisi geliyor

Fox, X-Men dizisi için pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
14 Temmuz 2016 - 21:16
Yeni Bölüm

Fox'un uzun süredir gündeminde olan X-Men projesi hayata geçmeye gittikçe yaklaşıyor gibi!

PİLOT BÖLÜM SİPARİŞ EDİLDİ

Variety'nin haberine göre kanal, Burn Notice yaratıcısı Matt Nix'i projenin başına koyarak dizinin pilot bölüm siparişini resmen verdi.

X-MEN DİZİSİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen Fox Marvel dizi projesinin hikayesi, çocuklarının mutant güçlerine sahip olduğunu keşfeden iki sıradan ebeveyn üzerine odaklanıyor. Hükümet güçlerinden kaçmak zorunda kalan aile bu süreç içerisinde yeraltı mutant toplulukları ile ilişkiye girecek ve hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

Fox Başkanı David Matten konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bir Marvel ürünü geliştirmek kanalımız için son dönemde önemli bir öncelik olmuştur. Matt Nix'in bizleri bu heyecanlı evrene götüreceği konusunda çok mutluyuz.

16-07/14/marvel-logo-wallpaper.jpg

Projenin arkasındaki muhteşem prodüksiyon ekibi ile birlikte büyük, neşeli ve heyecan verici bir serinin ortaya çıkacağını müjdeleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

DİZİNİN ARKASINDA KİMLER VAR?

20th Century Fox Television ve Marvel Television ortak yapımcılığında hazırlanacak olan dizinin yapımcı kadrosunda Nix ile birlikte Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Marvel'den Jeph Loeb ile Jim Chory gibi isimler yer alıyor.

Bu proje Nix'in Fox ile olan ilişkilerini bir adım öteye taşıdığını da gösteriyor. Nix'in ayrıca kanalın sezon ortasında prömiyerini yapması beklenen draması APB'nin senarist ve showrunner'ı olduğunu da belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin