Ya Çok Seversen 2. Bölüm 2. Ön izleme yayında! Leyla'nın yalanı ortaya çıkıyor!

Kanal D'nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer aldığı Ya Çok Seversen'in 2. bölümünden 2. ön izleme yayınlandı. Peki Ya Çok Seversen'in 1. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 2. bölümde neler olacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Cemre Ebüzziya kimdir?

Volkan Usta
13 Temmuz 2023 - 15:52
Kültür Sanat

Kanal D’nin, ilk bölümüyle çok konuşulan Ay Yapım imzalı yeni dizisi Ya Çok Seversen bu akşam 2.bölümüyle ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin 2. bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi daha yayınlandı.

Hikayesiyle ilk bölümden çok ses getiren Ay Yapım imzalı ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin 2.bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümünden yayınlanan yeni ön izleme sahnesinde çocuklara bakmak için gönderilen bakıcı kadının kapıya gelmesiyle Leyla, Ateş’e karşı zor durumda kalıyor.

23-07/13/64a7cb3e4453952c5093bcb6.jpg

Ya Çok Seversen’, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ya Çok Seversen’ merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin