Ya Çok Seversen 4. Bölüm fragmanı yayında! Ateş, Leyla'nın yalanını öğrenecek mi?

İzleyicileri ekran başına kilitleyen ‘‘Ya Çok Seversen’’ dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Ya Çok Seversen'in 3. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 4. bölümde neler olacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Cemre Ebüzziya kimdir?

Volkan Usta
23 Temmuz 2023 - 16:20
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın başrollerinde yer aldığı Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

23-07/23/4.JPG

İlk üç bölümüyle hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok farklı ülkesinde sosyal medyada çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Ya Çok Seversen’nin yeni bölümünde Ateş ve Leyla arasında yaşanacaklar şimdiden merakla bekleniyor. 

23-07/23/3.JPG

Ay Yapım imzalı dizinin hikayesi gittikçe derinleşirken heyecanın yükseldiği yeni bölümden ilk tanıtım yayınlandı. Başrol oyuncularının uyumuyla da dikkatleri üstüne çeken dizinin 4’üncü bölümünden yayınlanan tanıtımda Ateş ve Leyla’nın havuzda yakınlaşmaları dengeleri değiştirirken, ertesi sabah Ateş’in Leyla’ya hiçbir şey yaşanmamış gibi konuşması dikkat çekiyor. Çiftlik evine Ateş için gelen zarfın içinde Leyla’nın otele verdiği kimliğin olması gerilimi artırırken Ateş, Leyla ile ilgili gerçeği öğrenecek mi sorusu yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

23-07/23/5.JPG

Ya Çok Seversen’in heyecan dolu 4’üncü bölümü Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin