Ya Çok Seversen 5. Bölümden 2. Tanıtım yayında! Ateş ve Leyla’nın arasında kıskançlık rüzgarları eser!

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Peki Ya Çok Seversen'in 4. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Ya Çok Seversen reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Ağustos 2023 - 12:38
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

23-08/03/ycs_52.jpg

Ateş ve Leyla’nın arasında esmeye başlayan kıskançlık rüzgarının sinyallerini veren tanıtımda Berit’in Ateş ve Leyla’nın arasında yatarken konuştuğu anlar dikkat çekiyor.

23-08/03/ycs_54.jpg

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar ve Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen’ dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alırken ikiliye Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler eşlik ediyor.

23-08/03/ycs_51.jpg

Ya Çok Seversen’in heyecan dolu 5’inci bölümü bu akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin