Ya Çok Seversen 8. Bölüm 2. Fragman yayında! Leyla, Ateş’e daha da çok aşık olur!

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 8. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Peki Ya Çok Seversen'in 7. bölümünde neler yaşandı? Ya Çok Seversen'in 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya Çok Seversen 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ya Çok Seversen'in yönetmeni kim? Ya Çok Seversen'in çekimleri nerede yapılıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Ya Çok Seversen reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Ağustos 2023 - 15:46
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Ya Çok Seversen’in yarın akşamki yeni bölümünden sımsıcak bir tanıtım yayınlandı. Adada aşıklar tepesine çıkan Ateş ve Leyla’nın romantik anları izleyicileri bambaşka duygulara sürükleyecek.

23-08/23/ycs_81.jpg

Ülkemizin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde de beğeniyle izlenen Ay Yapım’ın ‘Ya Çok Seversen’ dizisinde bu hafta izleyenleri aşk sarıp sarmalayacak. Bir tarafta Yakup’un diğer tarafta Füsun’un baskıları arasında sıkışan Leyla kendi hislerine engel olamaz ve Ateş’e her geçen gün daha çok aşık olur.

23-08/23/ycs_86.jpg

Ateş’le dolu dizgin aşk yaşamaya başlayan Leyla, Ateş’i aşıklar tepesine götürür. İkilinin romantik anları bölüme dair heyecanı yükseltirken tanıtımın sonunda Ateş’in kurduğu ‘Aşk kendi hikayeni seçebilmektir’ cümlesi dikkat çekiyor.

23-08/23/ycs_82.jpg 

Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin