Yabani 27. Bölümde Leyla, Yaman'ın cansız bedenini ormana gömdü!

NOW ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 27. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 27. bölümde neler yaşandı? Yabani 28. bölümde neler olacak? Yabani 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
20 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani 27. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 27. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman, Zafer Demirhan’dan alacağı intikam yolunda tehlikeli bir viraja girerken, sevdiklerinin ve kendisinin canı pamuk ipliğine bağlıdır. 

Serhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan görünmez namludan kurtulmanın tek yolunun söylenileni yapmak olduğunun farkına varır. Tehlikeden habersiz Neslihan, Zafer’in etrafında dolaşmasına verilen tepkilere kadınca bir yerden sinirlenir. Özge ise Güven’in tavrından rahatsızdır ve aralarında ipler iyice gerilir. Bu gerilim sonucunda Özge’nin korktuğu başına gelir. 

Yaman, Alaz ve Asi’nin yardımıyla, Leyla’yı kullanarak Zafer’in adımlarını takip eder. Bir çocuğun daha hayatının tehlikede olduğunu anlarlar. Rüya ise Leyla ve Yaman arasındaki gerçek sebebini bilmediği bu yakınlaşmaya isyan etmektedir. Yaman bir masumun daha Zafer’in kirli işlerine kurban gitmemesi için hareket geçer. Alaz için de Yaman için de artık dönülmez seçimler yapmanın zamanıdır. Ve Yaman bu yolda ölmeye de öldürmeye de hazırdır.

Yabani 28. Bölümüyle 26 Mart Salı saat 20.00’de NOW’da!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin