Yabani 32. Bölümde Çağla, Rüya'yı uçurumdan aşağı yuvarladı!

NOW ekranlarında başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Yabani dizisi 32. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yabani 32. bölümde neler yaşandı? Yabani 33. bölümde neler olacak? Yabani 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani dizisinde kimler rol alıyor? Yabani dizisinin konusu ne? Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Simay Barlas kimdir? Halit Özgür Sarı kimdir?

Volkan Usta
05 Mayıs 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani 32. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

YABANİ 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif kalan son kuvvetiyle Yaman’a bir ipucu bırakır. Yaman ona kimin çarpıp kaçtığını bulmak için bu ipucunun peşine düşer. Asi ve Cesur’dan başka güvenebileceği kimse kalmamıştır artık. Gençler Rüya’yı, Alaz’ı ve Çağla’yı ayrı ayrı takibe alırlar.

Asi’nin kendisine bilgi toplamak için yaklaşması Alaz’ı yaralar. Neslihan da iki gencin fırtınalı ilişkisine müdahil olmaya çalışır. Alaz bütün bu baskılar altında Serhan’ın oğlu gibi davranmaya, Yaman’a yalan söylemeyi sürdürmeye razı olabilecek midir? Yaman, Alaz’la aralarında güçlenen kardeşlik duygusuna güvenmeye karar verir.

Çağla ise hala babasının etkisi altındadır ve onu korumaya meyillidir. Bu da Rüya ile ikisini karşı karşıya getirmektedir. Rüya’nın susmasının tek sebebi, Şebnem’in karnındaki bebektir. Fakat Şebnem’in başka suçları da ortaya çıkarsa, artık Rüya’yı susturmak mümkün olacak mıdır?

Rüya’nın çevresinde buna izin vermemeye kararlı insanlar vardır. Şebnem köşeye sıkıştıkça Serhan’a karşı kendini güvenceye almaya çalışır. Her ikisine de itimadı olmayan Güven arkalarında bıraktıkları izleri adım adım takip etmektedir. Yaman ise tam Alaz’ı kendi tarafına çekebileceğine inanmaya başlamışken, yaşanan bir felaket ödeyecekleri bedelin çok ağır olduğunu hepsine gösterir.

Yabani 32. Bölümüyle 11 Mayıs Cumartesi Saat 20.00’de NOW’da!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin