Yalı Çapkını 6. Bölüme damga vuran sahneler!

Yalı Çapkını dizisi yayınlanan 6. bölümüyle hem reytinglerde üst sıraya tırmandı hem de konusuyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Gülseren Budayıcıoğlu'nun Yalı Çapkını dizisi 6. Bölümde neler oldu? Yalı Çapkını dizisi 6. yeni bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Yalı Çapkını 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? SeyFer arasında neler olacak?

Star Tv'nin parlayan yıldızı Yalı Çapkını dizisi yayınlanan 6. bölümüyle zirvedeki yerini korudu!

Yalı Çapkını dizisi 6. bölüm televizyonda olduğu kadar sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Peki Yalı Çapkını dizisi 6. bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Detaylar sizin için derlediğimiz haberimizde!

Dizide bu hafta en çok adından söz edilen karakter Suna oldu. Suna'nın Seyran'ı korumak için girdiği riskler seyirciden tam not aldı! İşte o sahneler!

Had bildirmede Suna gibi olun! Suna en sonunda Pelin'in yakasına yapıştı!

                           

Şeker hastası olan Ferit'in şakası ise Seyran'ı korkuttu! 

Ferit, Yusuf'un ortaya çıkmasıyla Seyran'ı kıskanmaya başlıyor! Seyran ve Ferit aralarında bir anlaşma yapıyor! Ferit hayatından Pelin'i çıkarmaya karar veriyor!

Halis Ağa, Ferit'in çizimi karşısında gururlanıyor ve Ferit'i övüyor! Ailede bayram havası!

Yalı Çapkını 7. Bölüm fragmanı yayınlandı! 7. Bölümde neler olacak?

  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin