Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanında tartışma yaratan sahne!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Star Tv'de yayınlanan ve reytinglerde yüzünü güldüren dizisi Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanında Ferit ve Seyran arasında geçen bir sahne ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu! Yalı Çapkını Ferit(Mert Ramazan Demir) kimdir? Yalı Çapkını oyuncuları kimler, konusu ne?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisinde sular durulmuyor.

Yalı Çapkını 8. Bölümden yeni bir fragman daha yayınlandı! Bu fragmanla ortalık karıştı! Yalı Çapkını 8. yeni Bölümde neler olacak?

Dün akşam yayınlanan Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanında Ferit'in Seyran'dan istediği şey izleyicilerin tepkisine neden oldu. Önceki bölümde Suna'nın yaptığı hata hem Seyran'ı hem de Ferit'i zor duruma düşürmüştü. 

Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanında, Seyran Suna'yı kurtarması için Ferit'ten yardım istiyor. Ancak ikili arasında geçen gerilim dolu konuşma beklenmedik gelişmelere yol açıyor! Ferit, Seyran'a yardım edeceğini ancak bir şartı olduğunu söyleyince işin rengi değişiyor!

İşte olay yaratan Yalı Çapkını 8. Bölüm 2. Fragmanı yayında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin