Yalı Çapkını bu yıl final yapacak mı? Dizinin yeni sezonu gelecek mi?

Star'ın cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Yalı Çapkını için flaş bir haber gündem oldu. Peki Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını ne zaman bitiyor? Yalı Çapkını kaçıncı bölümde bitecek? Yalı Çapkını 2.sezonda final mi yapacak? Yalı Çapkını 3. sezon yayınlanacak mı? Yalı Çapkını 3. sezona devam edecek mi?

Volkan Usta
14 Aralık 2023 - 14:23
Kültür Sanat

Star'ın reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını için bomba gibi bir gündem oluştu. İşte detaylar!

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını ile ilgili "final olacak" iddiaları gündeme gelmişti.

 
Sina Koloğlu konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Koloğlu;  "Bu haber tabii ki büyük ilgi gördü. En çok izlenen dizilerin başında geliyor. Ekip ‘Artık tadında bırakalım’ demiş. Yayıncı kuruluşa sordum durumu; ‘Tam tersi yeni sezon prototipimiz içinde yer alıyor’ dediler. ‘Bu kadar reyting getiren diziyi bitirmek olur mu? Hatta senaryoyu daha da geliştirerek yeni sezona hazırlık yapılacak’ cevabını aldım."  ifadeleriyle dizinin gelecek sezonda da devam edeceğine dair bilgi aldığını paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin