Yalı Çapkını dizisi 5.bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Star Tv'nin yeni dizisi Yalı Çapkını önceki akşam yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerde zirvede yer aldı! Yalı Çapkını dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Yalı Çapkını dizisi 5. Bölüm yayında! Yalı Çapkını dizisi 6. bölüm fragmanı yayında! Yalı Çapkını dizisi 6. yeni bölümde neler olacak? Ferit ve Seyran arasında neler olacak?

Volkan Usta
22 Ekim 2022 - 11:07
Kültür Sanat

Star Tv'nin yeni başlayan ve yayınladığı günden itibaren reyting listelerinde en üstte yer alan dizisi Yalı Çapkını'nı 5.bölümüyle izleyicisinden tam not aldı.

Yalı Çapkını dizisi 21 Ekim Cuma yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

21 Ekim 2022 Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada Star TV’de izleyici ile buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada Atv’de ekranlara gelen “Esra Erol’da”, 3. sırada ise STAR TV'den “Yalı Çapkını” özet bölümü yer aldı.

AB’de 1. sırada “Yalı Çapkını”, 2. sırada “Yalı Çapkını” özet bölümü, 3. sırada ise “Müge Anlı ile Tatlı Sert” yer aldı.

20+ABC1 Grubu izleyicide ise STAR TV'den 1. sırada “Yalı Çapkını”, 2. sırada “Yalı Çapkını” özet bölümü, 3. sırada ise Atv'den “Müge Anlı ile Tatlı Sert” yer aldı.

22-10/22/87287.jpg

Yalı Çapkını dizisi 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını dizisi 6. bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını dizisi yayınlanan 6.bölüm fragmanıyla yine izleyicisini çok merak ettirdi! Yalı Çapkını 6.bölümde Yusuf ile Seyran'ı birarada gören Ferit çok sinirlenir. Ferit artık Seyran'a eskisi gibi güvenmez ve hesap sorar. Yusuf, Suna'ya Seyran'ın peşini asla bırakmayacağını bir kez daha anlatır. Halis Ağa, Yusuf'un kim olduğunu er geç öğrenir. Ferit'in Seyran ile olan evliliği için aldığı karar ise herkesi şaşırtır!

Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm full izle! Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm yayında! Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm full izle! Yalı Çapkını dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin