Yalı Çapkını Ferit kimdir? Mert Ramazan Demir kim?

Star'ın yeni yapımı Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Kaç yaşında?

Volkan Usta
03 Ekim 2022 - 14:00
Kültür Sanat

Star’ın OGM Pictures imzalı yapımı Yalı Çapkını dizisi yayınlanan 2 bölümüyle de seyirciden geçer not aldı.

Peki Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir kimdir? Ferit karakterini yakından tanıyalım!

Halis Ağa’nın torunu, Orhan ve Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evetdenilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık.

22-10/03/53453.PNG

Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir nereli?

1998 yılında İstanbul Bakırköy'de doğan 24 yaşındaki Mert Ramazan Demir, aslen Kocaelilidir. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020'de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı "Çıplak" isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, "Yalı Çapkını" dizisinde rol almaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar:

2022- Şahmaran

2022- Yalı Çapkını/ Ferit

2021- Ölüm Zamanı/ Ayhan

2020- Öğretmen/ Ateş

2020- Çıplak/ Cem

2022- Ufo/ Ese (Film)

 Yalı Çapkını 3.Bölüm Fragmanı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin