Yalı Çapkını ve Ömer dizileri 2. sezonuyla ekranda olacak mı? Hangi diziler yeni sezona devam edecek?

Star'ın iddialı dizisi Yalı Çapkını sevenleriyle her cuma buluşmaya devam ederken yapımın yurt dışı dağıtıcısı Eccho Rights sevilen proje ve diğer yapımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Yalı Çapkını 2. sezon olacak mı? Yalı Çapkını 2. sezonda neler olacak? Yalı Çapkını 1. sezon finali ne zaman? Kanal 7'nin Emanet dizisi final yapacak mı? Emanet dizisi 2. sezonu ekrana gelecek mi? Emanet dizisi kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? Emanet dizisinin 2. sezonunda neler olacak? Peki Esaret dizisi bitecek mi? Esaret dizisi kaçıncı bölümde final yapacak? Esaret dizisinin 2. sezonunda neler olacak? Ömer dizisi 2. sezonuyla ne zaman ekrana gelecek? Ömer dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Ömer dizisinin sezon finalinde neler yaşanacak? Ömer dizisinin 2. sezonunda Ömer ve Gamze arasında neler olacak?

Volkan Usta
13 Mayıs 2023 - 15:44
Kültür Sanat

Ekranın iddialı dizileri Yalı Çapkını ve Ömer her bölümüyle sevenlerini ekran başına kilitlemeye devam ederken hayranlarının 2. sezonu için akıllarındaki soru işaretleri cevap buldu. İşte detaylar!

23-05/11/88309-1683801369.jpg

Dizinin yurt dışı dağıtımcısı Eccho Rights'ın Türk dizilerinden sorumlu ismi Hande Özkubat Yalı Çapkını için "Dizinin başarısı, romantik dramaların izleyiciler için en çok ilgi çeken diziler olmaya devam ettiğini gösteriyor. Ancak Yalı Çapkını geleneksel aşk hikayesi düzenine bir şaşırtmacayla eşlik ediyor ki bu da onu mutlaka izlenmesi gereken seviyeye çıkarıyor." dedi.

23-05/13/88324-1683974215.jpg

OGM Pictures imzalı başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Ömer dizisinin de yeni sezonda olup olmayacağı sorulurken, Eccho Rights, dizinin gelecek sezonda da izleyiciyle buluşacağını duyurdu. 

23-05/13/esaret-3-1.jpg

Kanal 7'nin Karamel Yapım imzalı günlük drama dizileri Esaret (Redemption) ve Emanet (Legacy) dizilerinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyordu.

23-05/13/emanet.jpg

Dizilerin yurt dışı dağıtımcısı Eccho Rights iki dizinin de süreceğini duyurdu. Yeni dönemde 4. sezonuna girecek olan Emanet dizisi böylece 1000. bölümüne ulaşmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin