"Yaren Leylek" filminin vizyon tarihi belli oldu

Sıcacık bir aile hikayesini seyirciyle buluşturacak olan "Yaren Leylek" filminin vizyon tarihi netleşti. Film, 26 Ocak 2024 tarihinde sinema salonlarında olacak.

ozan
26 Ekim 2023 - 11:11
Kültür Sanat

Sev Yapım’ın yapımcılığında Yaren Leylek ve Adem Yılmaz’ın dostluğunun beyazperdeye taşındığı sıcak bir aile filmi olan "Yaren Leylek"in vizyon tarihi belli oldu.

Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği, Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı "Yaren Leylek" filminin vizyon tarihi açıklandı. 26 Ocak 2024’te beyazperdede seyirciyle buluşacak film, çocukları unutamayacakları bir hikayenin içine çekerken sımsıcak hikayesiyle yetişkinlerin de içini ısıtacak.

23-10/26/yaren-leylek4-1698309158.jpg

Yaren Leylek ve Adem Yılmaz’ın dostluğundan esinlenerek hazırlanan "Yaren Leylek" filmi, annesi hamile olan ve henüz bir kardeşi olma fikrine hazır olmayan Adem’in, annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte, bir süreliğine babaannesinin evine gelip Yaren Leylek’le tanışmasıyla ilk andan itibaren başlayan dostluklarını konu alırken başlarına gelen bazı olaylar ise ekibi gizemli bir dünyanın da içine sürükleyecek.

23-10/26/yaren-leylek2.jpg

Keyifli hikayesiyle merakla beklenen "Yaren Leylek" sinema filmi 26 Ocak 2024'te sinemalarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin