Yargı'da bu akşam sezon finali zamanı! 63. Bölümden ön izleme yayında!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı fenomen dizi Yargı'nın sezon finalinden ön izleme yayınlandı. Peki Yargı'nın 63. bölümünde neler olacak? Yargı 62. bölümde neler yaşandı? Yargı'nın konusu ne? Yargı'nın 63. bölümünde Ilgaz Savcı'nın ölümü herkesi yıkıyor! Kaan Urgancıoğlu kim? Pınar Deniz kim? Yargı Ilgaz kim?

Volkan Usta
07 Mayıs 2023 - 16:05
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, büyük ilgiyle izlenen dizisi Yargı bu akşam sezon finali bölümü ile ekrana geliyor. Çok konuşulacak sezon finalinden ön izleme yayında. İşte detaylar!

23-05/07/yargi-63-bolum-on-izleme-sezon-finali-0-57-screenshot.png

Ceylin ve Ilgaz'ın daha önceki dönemde yaşadıkları mutlu bir an, yeniden gözler önüne seriliyor. Ilgaz ve Ceylin'in aynı şarkıya eşlik ederken yaşadıkları sevinç herkesin içini ısıtıyor.

23-05/07/yargi-63-bolum-on-izleme-sezon-finali-0-36-screenshot.png

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00'da Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin