Yasak Elma Kerim kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın Kerim'i kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri... Tüm merak edilenler burada!

Merve Mutlu
10 Mart 2020 - 09:34
Yeni Bölüm

Fox'un birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Yasak Elma dizisinde Kerim karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler!

Yasak Elma Kerim kimdir?

20-03/10/yasak-elma-kerim-kimdir.jpg

Kerim, yurt dışından gelen yakışıklı ve başarılı bir iş adamıdır. Yıldız ile tesadüfen yolları kesişir ve her şey bambaşka bir yola evrilir. 

Yasak Elma dizisinde Kerim karakterini Gökhan Alkan canlandırmaktadır. 

Gökhan Alkan kimdir?

20-03/10/gokhan.jpg

08 Aralık'ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio' da alan Gökhan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin