Yasak Elma'nın Alihan'ı Onur Tuna film çekimlerine başlıyor!

Ekranların başarılı ve yakışıklı ismi Onur Tuna yeni bir film projesinin çekimlerine başlıyor.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2019 - 10:17
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran ve geçtiğimiz bölümde senaryo gereği diziden ayrılan Onur Tuna yeni bir film projesi hazırlığında.. 

19-05/22/agir-romantik.jpg

Uzun soluklu dizi projesinden yeni ayrılan başarılı ve yakışıklı oyuncu Onur Tuna, hemen yeni bir proje için hazırlığa girişti. Yapımcılığını Ruhiyya Aliyeva'nın üstlendiği filmde Tuna'ya oyuncu Tuvana Türkay partnerlik edecek. 

Henüz dizisinden ayrılmadan bile birçok proje teklifi alan oyuncu, usta oyuncu Semra Dinçer, Durul Bazan ve Sermiyan Midyat ile kamera karşısına geçerek Ağır Romantik adlı filmin başrolünde yer alacak. Deniz Denizciler'in yazıp yöneteceği filmin çekimleri 27 Mayıs'ta başlayacak.. 

19-05/22/onur-tuna-1558514419.jpg

Onur Tuna kimdir?

16 Temmuz 1988 doğumlu oyuncu, mankenlik, şarkıcılık son olarak da oyunculukla adını duyurmaya başlamıştır. Aynı zamanda 9 Eylül Üniversitesi'nde eğtim almıştır. Ege Üniversitesi Sanat Müziği konservatuarında ses eğtimide almış beste yeteneğini geliştirmiştir. Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır. İzmir'de 4 yıl profosyonel mankenlik yapmıştır. 

Daha önce rol aldığı diziler;

- Hayat Devam Ediyor

- Huzur Sokağı

- Filinta

- Cesur Yürek

- Yasak Elma

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin